esmaspäev, 6. veebruar 2017

Tampere

Tampere, teine päev (06.02.12; 19:33)

On möödunud esimene öö meie armsas Ahlmanis. Hommik (08:30) möödus üsnagi rahulikult- traditsioonilise tee joomisega ühiselt pisikese laua taga. Kella üheksaks saime kõik riidesse, ning liikusime kõrvalhoonesse sisseregistreerima. Kahjuks terminal ei lugenud ära ühtegi meie kaarti ning saime selle asemel arve, et internetis ülekannet teha.
Kella kümneks oli meil kokku lepitud aeg Tampere õpilasega, et linnaga lähemalt tutvuda. Väga sõbraliku neiuga (Laura) käisime läbi Sokos Hotel Torni ning selle kõrval asuva koolimaja. Saime koolis tasuta süüa! Edasi suunas Laura meid oma sõbrannade juurde, et teha koos nendega jalutuskäik Tamperes.
Jõudsime ära käia ka Pyynikki vaatetornis, kus saime kooli poolt tasuta sõõriku ja tassi teed. Kuna mina ja Katja oleme praktikal samuti seal kandis, siis pole ime, kui Eestisse jõudes oleme ise ühed donitsik´ud.
(NB! Samal ajal kui meie paksudes vammustes külmetasime, ei lasknud soome mood tüdrukutel paksemalt riietuda, küllap olid soojad sõõrikud abiks).
Kõige rohkem tutvustati meile Tampere kuulsamaid klubisid (ju vist seepärast, et meie noored hinged külmast päästetud saaks).
Päris tühjade kätega me tagasi ei läinud, hyvin halpa  ruokakauppaan LIDL päästis päeva!

Trepisport

Pyynikki torni

Esimene grupipilt

DONUT worry, be happy!
Söök, võrratu söök!

Tuoretta maitoa! (NB! Siin pildist väljas on ka olemas Maito baari, olete oodatud!)













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.