reede, 10. veebruar 2017

4. praktikapäev; Liisa ja Katja (10.02.17)

Õhtust, kallid lugejad!

Meil oli täna siiski veel tööpäev. Mina magasin sisse ning hilinesin tööle 1h. Tegelikult oli see minu oma süü, kuna olin nii vaimustuses eilsest uisutamisest, et tahtsin seda kindlasti teiega blogis jagada. Kahjuks lõpetasin sissekande tegemise üsna hilja (vt kella eelmisest postitusest), kuna kirjutan telefoniga. Mirle on küll hea ja on nõus laenama enda arvutit, aga mul on lihtsalt nii palju ülesandeid teha, seega jään blogi kirjutamisega hilja peale ning nupsukesed kõrval toas on juba režiimi paika saanud ning tuduvad.

Ühesõnaga oli mu äratus kell 04.30, kuid mina panin selle rõõmsalt kinni ja mõtlesin 5 minutit pikutada, kahjuks jäin magama ja rohkem mul polnud äratusi telefoni lisatud.
Kõige varajasem buss, aga lahkus 05:32 (?).
Teisele bussile poleks ma ka jõudnud, (06:02?) sest ärkasin alles pool kuus. Nagu ikka läheb ju meil naistel aega enda sättimisele. 
Kuna ma olin unine nagu koaala (sain magada ainult mõned tunnid) ja aeglane, nagu laiskloom, jõudsin bussile alles 7:03 (?). 
Töökaaslasel (see, keda pean teavitama) oli mu number valesti kirjutatud, ei leidnud ma hommikul kuidagi võimalust talle helistada. Ta oli eelneval päeval öelnud, et tegi mulle vastamata kõne, et saaksin ta numbri salvestada, mina aga koheselt telefoni ei kontrollinud. Õnneks oli restorani bossil (Saril) meili all mingisugused numbrid, millest ühe valisin ja sellele teate jätsin enda hilinemist.
Tööl, aga sujus õnneks kõik leebelt, olin lihtsalt 1 tunni rohkem tööl, et hilinenud aeg tasa teha.
Muidu oli tööpäev sama: nõude pesemine ja poleerimine, laudadelt määrdunud nõudee ära korjamine (nagu reklaam: nõud, nõud, NÕUD). Katja lahkus töölt normaalsel ajal, nagu ikka kell 2, mina jätkasin rahulikult edasi. Seega jõudsin tööl aidata ära 3 osa: hommikusöök/lõunasöök ja oode.

Aga aitab tööst! Pärast tööpäeva sain kokku Anni ja Mirlega, ning veetsime koos aega. Lisan mõned pildid tööst ja naljakad pildid siia kui telefon lubab (Anni on nii heatahtlik ja pani  enda blogisse korralikumad pildid 😊).

Jõuan täna normaalsel ajal magama! 😀 (23:16)

Head ööd, 
Liisa
Rosendahli limonaad

Kokkade töö tegemise ala

Oode (kell 2-3?)

Nõudepesu ala

Lõunasöögi lauakate

Veel tagaruumist

Siit saame võtta kohvi/tee nõusid ja ka ise kohvitadada ja teed juua

Hüppe algus

Hüppe haripunkt





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.