teisipäev, 7. veebruar 2017

Praktika 1. päev; Liisa ja Jekaterina (07.02.17)

Kello on 21:35 ja meie ikka ei maga, sest nagu väidetakse-magamine on nõrkadele!

Minu ja Katja päev algas luksuslikult, tuldi meile autoga järgi kella poole kaheksaks ning toimetati kenasti praktikakohta (Scandic Rosendahl). Järgnevad päevad saame looduskaunisse kohta bussidega ja tööpäevad hakkavad kestma 7-st kuni 2-ni.

Kuna otsustasime eelmise päeva õhtul, et ei hakka teenindusriideid kaasa võtma (Torni hotellis ei sobinud must ja valge komplekt, eeldasime, et meie praktikakohas samamoodi), saime hommikul üsna segase jutu osaliseks. Nimelt armastavad soomlased vist musta (tegelikult Scandicu hotellides on see kohustuslik riietuse värv, Scandicu keti reegel nõuab).Ühesõnaga must-valge riietus jäi ära nagu eeldasime, aga kuna meil polnud üldse sobivaid riideid, et tööle hakata, tehti meile kiirtutvustus kuidas meie päev hakkab välja nägema.
Dokumentidega oli ka pisike segadus, aga küllap homme saab ka need korda aetud.

Tagasi hostelisse jõudsime kuskil enne kella kümmet. Natuke puhkasime ning siis saime teate, et meile toob õpetaja 2 musta pluuset, mida ka kooli õpilased kannavad teenindamisel. Minu ja Katja jaoks oli see kõige naljakam elamus, sest numbrid olid suured (ju neil parajamaid polnud) ja me nägime välja nagu Sisekaitse Akadeemia õpilased, puudusid vaid pagunid jms!
Aga pole hullu, parem must (määrdunud) must pluus kui must (määrdunud) valge pluus, sest sama teenindusriietusega, millega oleme inimesi teenindamas, peseme tagaruumis nõusid.
Vabandan vormistuse või kirjavigade pärast, kirjutasin telefoniga.

Svääg!

Scandic Rosendahl oma täies hiilguses!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.