neljapäev, 16. veebruar 2017

Anni&Mirle 8. praktikapäev (16.02) ehk kreeklane tuli tagasi

Eile alustasime päeva jälle kell 7. Hommikusöögiaeg oli suhteliselt rahulik. Probleeme tekitas meile aga tervis. Annil pea valutas ja tuju oli kehv. Väheke paremaks läks tuju siis kui kreeklane tööle tuli. Siis oli jälle muusika tagaruumis ja üldse lõbusam.

Hommikusöögiaja lõpp aga venis, sest mõned inimesed istusid väga kaua laudade taga, niiet lõunasöögiteenindajad isegi läksid neile ütlema, et oleks aeg liikuma hakata. (Lõunasöögikatet hakati juba tegema ja oligi juba suhteliselt valmis peale nende paari laua)

Meie Mirlega ei jõudnud enam nende järgi oodata ja läksime lõunat sööma. Selleks hetkeks hakkas mul (Annil) ilmselt juba ka liigsetest valuvaigistitest halb. Nii ma siis võtsingi endale natuke lillkapsast taldrikule, kust midagi mulle suhu siiski ei rännanud.

Töötajad hommiku- ja lõunasöögiteeninduses on mega toredad ja hoolitsevad. Nägid ära, et mul hea olla ei ole ning lasid mul nõudepesus kreeklasel abiks olla (Sain lõpuks isegi kreeklaselt tööpakkumise - minna talle abiliseks 😃) Kuna ma olin ikka väga suremise nägu vist, siis paljud töötajad küsisid, kuidas mul olla on. Ja kreeklane käis peale, et ma koju läheks (Sellest ei tahtnud kuuldagi, sest kuidas ma saaksin Mirle sinna üksi jätta ja pealegi tahtsin end kasulikuna tunda) Lõpuks tegi kreeklane mulle suure klaasi sooja sidrunijooki.
Õnneks polnud palju inimesi lõunat söömas ja mind polnudki saalis vaja. Lõpu poole, kui inimesi enam polnud julgesin minna saali peale viimaseid nõusid korjama ja a la carte katet tegema. Selleks hetkeks tundsin end juba päris hästi (Loodan siiani, et seda Liisa ja Katja viirust ei saanud/ei saa 😁)

See eest peale meie lõunasööki hakkas ka Mirlel mingi hetk paha. Kõhus keeras jne. Ta oli siiski minust vapram ja käis saali peal abis. Kuid koju jõudes läks ta suhteliselt kohe voodisse ja jäi ka magama. Nii ta magaski enamuse eilsest õhtust maha. Ka praegu kui a seda postitust kirjutan (kell 9:00) ta magab. Ja ega ma püüagi teda üles äratada. Las puhkab rahus, kahvel kõhus! 😄

Lõpetuseks siiski ka eilsest paar pilti, mis mul tuli pähe teha kui töölt tulime.

Endiselt meie töökoht

Kommi ja kommipaberite uputus Tampere kesklinna tänavatel pärast tööd

Pildil küll pole aga lapsed otsisid maast terveid komme.....

Ja sellega soovingi teile kallid lugejad ilusat päeva, endale peavaluvaba päeva ja Mirlele kiiret paranemist 😊

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.