neljapäev, 23. veebruar 2017

Natuke viimastest praktikapäevadest ja sugulaste külastusest; 23

Tere!

Vabandan, et pole jälle midagi blogisse kirjutanud, pole olnud aega ja vahepeal nii suur väsimus, et pole viitsimist kirjutada.

Kuna ma käisin 18. veebruaril sugulastel külas, siis otsustasin oma tegemised paberile kirja panna, et hiljem blogisse ümber kirjutada, muidu ununeb kõik ära. Kahjuks ei leia ma nüüd seda olulist paberit üles ning pean tunnistama, et mu mälu kestab ainult 10 sekundit!! Seega ma eelnevatest praktikapäevadest eriliselt midagi kirjutada ei oska kui ainult seda, et tegevused viimastel päevadel pole muutunud.
Lisan ainult mõned pildid kohtadest, mida sugulased mulle enda kodukandi lähistel näitasid.

Tänane praktikapäev möödus rahulikult, kuna olin "abis" konverentsipoolel- istusin ja olin  niisama tore jutukaaslane, sest täna polnud eriti midagi teha. Rääkisime töökaaslasega tema põhilistest tööülesannetest, sain lähemalt tutvuda tehnikaga (kaablid siin ja seal ja iga nurga peal) ning nägin natuke rohkem hotelli ruume kui muidu, sest hotelli muid ruume meile ei tutvustatud kui ainult restorani ja köögi ala.
Pärast kerget tööpäeva saime kokku oma praktikakoha juhendaja ja Soome õpetaja Katriga ning rääkisime põhjalikumalt, kuidas meil praktikal läks jne. Saime kätte erinevad lepingud ja hinnangud, Meiega jäädi väga rahule.

Homme (viimasel päeval!!!) olen abis majapidamisel ning Katjal on tavaline restoranipäev (tal olid konverents ja majapidamine juba ära).

Nüüd siis pildid! NB! Järjekord sassis..


Arvasin, et on ilus võte!

Porkkala, Soome laht.

Kirkkonummi kirik.

Porkkala mets.

Vaade taevasse mingisuguselt järvelt, mille nime ma ei mäleta.

Veel metsa Porkkalas.

Rosendahli alumise korruse klubi, maa all.

Tulekesed sealses klubis.

Veel kaunis vaade Soome lahele.

Kontrast!

Miks mitte võtta aega ja lõõgastuda...

Mets, mets, mets!

Alisia ja mina.

Vaade Kirkkonummi korteri aknast!

Mõis kuskil...
 ..
Ikka ja jälle Soome laht.


Liisa, 18:01; 23.02.17

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.