esmaspäev, 13. veebruar 2017

Anni&Mirle 5. praktikapäev ehk Mirle üritab massi sulanduda ja Liisa, kuidas nüüd öelda, kas küpsiseid ostsid?

HOIATUS!! Palju pilte!!

Ärkasime täna kell 6, et jõuda kella 8ks hotelli. Täna saime näha Torni hotelli majapidamise poolt. Tegelik tööpäev hakkas kell 8:30 kui kuulsime töötajate koosolekut. (Soome keeles ja Mirle tõlkis Annile 😄) Meie tööülesandeks oli tolmu võtta, ennast tolmendada, aevastada ja toas olevad ingliskeelsed hotelli brožüürid vahetada soome keelsete vastu. Poole päeva pealt otsustasime loobuda tolmu võtmisest ja muust säärasest, sest töötajad tegid tublit tööd ja kui olid tühjad toad, siis ei tahtnud seal tolmu üles keerata.

Ilona! Nüüd me mõistame veelgi enam, miks sulle see hotell meeldib 😊 Toad on ilusad, disain on moderne ja voodid, nii palju kui me julgesime neile istuda, mugavad. Ja vaade ülemiste korruste tubadest võrratu.

Tubade numbrite kohal on väiksed lambikesed, et numbrid oleks alati näha

Alumiste korruste koridorides olid domineerivad heledad toonid

Kahene tuba

Igas toas oli selline väike nurgake

Mingid töötajad

Vannituba

Dušiga vannituba

Vanniga vannituba

Seep ja Šampoon

Kahene laia voodiga tuba

Mitte häirida silt

I clean at home, not here. Thank you for cleaning my room.

Prügi sorteerimine täies hoos ka hotellitubades

Tampere kaart kirjutuslaua kohal
Meile õpetati tunnis mis Black List on... Nüüd aga küsimus õpetajatele - mis on The Black Box? 😃

THE BLACK BOX

Alates 18. korrusest olid koridorid tumedamates toonides

Alates 18. korrusest olid ka toad teistsuguse disainiga. Vannitoa osa meenutas Hiltoni hotelli.

Avatud vannitoa osaga tuba



Oma osa saavad ka maalid. Need olid iga korrusel oma stiiliga. Ja külastajad saavad tahtmise korral maalid/pildid ära osta. Hinnad alates 150€. Pilte on igale maitsele. 😊









Kuidas kitsastes oludes pilti tehti maalist

Mõned "maalid" olid hoopis padjad

Mõned olid puuplaadil



ILONA, SELLE OSA LUGEMINE JA KAHE PILDI VAATAMINE AINULT SINU ENDA VASTUTUSEL!! Tuleb veel loetavat osa 😊
Kuigi meile väga meeldisid toad ja ka koristus kvaliteet tundus korralik olevat (tavalisele toale oli 30min, superiorile 40min ja sviidile 80min määratud koristamiseks), leidsime vahepeal siiski ka mõne asja, mida saaks parandada. Näiteks kappide pealt tolmu võttes tundus, et keegi pole neid kaua aega puhastanud. nagu ka pildiraamide pealsed ja mõned muud detailid toas. Kapide pealt leidus ka muid leide. Peamiselt küll purke, aga Anni leidis ka rinnahoidja/bikiini ülemise osa. (Ei kujuta ette ka kuidas see sinna sai). Ning puhtast toast leidis Anni ka mandli põrandalt..

Bikiinirinnahoidja, mille kapi otsast leidsin

Mandel, mis pole oma tavalises elukohas.. ning mis ei tohiks kuuluda puhta toa hulka sellises keskkonnas

ILONA, SIIT ALATES VÕID JÄLLE LUGEDA!!

Üldmulje kõigest oli siiski positiivne. Töötajad majapidamisosakonnas olid ka sõbralikud. Arvatavasti see minu ja Mirle nokkimine tubade kallal tuleb juba meie teadmistest, kuidas toad peaks tegelikult olema koristatud jne. Ja kui sinna hotelli minna, siis tasub ikka kõrgel korrusel tuba võtta, sest vaade on ikka võrratu 💝

Šampooni-, dušigeelipudelid ja seebid olid nii nunnu kujuga

Vaade raudteele

Vaade teisele poole

Pärast tööd saime kokku Liisaga. Käisime koos poes. Ja Liisal oli plaanis teha küpsisekook tööle ning sellega seoses vajas Mirle abi. Arutlesid siis pikalt mida vaja on ja kui palju. Poes olles Liisa juba hädaldas, et ei tea kui suur arve nüüd sellest tuleb, sest korv oli kuhjaga täis. Lõpuks leidis, et tal kõik vajalik olemas ja läksime kassasse. Pärast poes käiku liikusime rahulikul sammul bussipeatuse poole. Lõpuks tuli ka buss pärast u 10 min ootamist. Buss oli just liikuma hakanud kui Mirle küsis Liisalt kas ta ikka küpsiseid ostis..? Selle kõige tähtsama komponendi küpsisetordis oli Liisa muidugi ära unustanud ja nii  me naersime kolmekesi bussis ja mõtlesime kuhu poodi Liisa küpsiste järgi saaks minna. 

Tee peal oli õnneks veel toidupoode ja nii hüppaski Liisa poole tee peal koju bussist maha ja läks küpsiseid ostma. Kui ta ka lõpuks hostelisse jõudis oli minu ja Mirle esimene küsimus talle kas ta ikka küpsiseid ostis 😄 Õnneks ostis ja ei pidanud rohkem linna tagasi sõitma koogi pärast. 

Seejärel tegime koos süüa, rääkisime juttu ja jõime teed. Pärast seda hakkasin mina (Anni) blogi kirjutama ja Liisa ja Mirle teevad küpsisekooki. 

Ja sellega lõpetangi mina blogi kirjutamise lisades veel viimased pildid. 

Head õhtut soovivad Anni, Mirle ja Liisa

Ei saa vist küllalt sellest vaatest, et seda iga päev pildistan

Üritasin päikeseloojangu lõppu pildile saada


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.