kolmapäev, 22. veebruar 2017

Anni&Mirle 12. praktikapäev ehk keegi ei taha meid...

.... peale konverentsiosa, kuhu meil minna ei lubatud... 😢

HOIATUS!! Väga negatiivne postitus. Lugemine omal vastutusel.

Tööpäev algas kell 7. Kui jõudsime nõudepesuruumi, kus kõik töötajad parasjagu olid, olid nad väga üllatunud meid seal punaste põlledega nähes, sest arvasid, et oleme konverentsiosas. Kui Marko (üks tähtsamatest ninadest konverentsiosas) meid nägi, ütles ka, et arvas, et oleme konverentsis abis. Meile polnud keegi midagi öelnud selle kohta. Seega segadus oli suur. Asjale ei aidanud kaasa ka see, et ei Ninat ega Helmit (kes on teine superviisor hommikusöögi ajal) polnud kohal.

Meil Mirlega oli selline tunne nagu meid ei tahetaks sinna. Kuidagi väga pingeline oli kogu see asi. Hakkasime juba mõtlema, et kas nad on kuulnud, et Anni rääkis eelmine päev Ninale ja Katrile kreeklasest ja marihuaana pakkumisest ja sellest on neil mingi vimm meie vastu. Igatahes lootsime juba, et keegi saab kellegagi räägitud, kes asja rohkem jagab ja et saame minna konverentsile appi, sest hommikusöögis oli väga ebameeldiv olla. Polnud ka palju inimesi. Lõpuks üks tüdruk hakkas rohkem seal sehkendama meie probleemiga, kui oli meiega enne pahandanud, et miks me liiga palju nõudepesus oleme ja mitte saali peal vähemalt iga 5 min tagant. Vastasime talle, et ei saa siiani aru kus me olema peame, mille peale see tüdruk käis Ninaga rääkimas (arvatavasti telefoni teel). Tagasi tulles ütles Mirlele, et oleme hommikusöögis.

Olgu öeldud veel korra, et meil polnud seal väga midagi teha kui suht ükshaaval taldruikuid korjata laudadelt, sest meid oli niiiiiii palju seal. Marko ütles enne, et konverentsiosas oleks meile kindlalt tööd anda.

Kui hommikusöök oli läbi ja hakati lauakatteid tegema oli Mirle nõudepesus ja Anni käis küsimas  kõigepealt ühelt hommikusöögiteenindajalt, kes tegi a la carte katet, et kas saab abiks olla. Vastus oli eitav, kuigi oleksin võinud nt salvrätikuid panna lauale. Seejärel küsisin ühelt lõunasöögiteenindajalt, kas saan abiks olla ja tema lõpuks andis mulle ülesande panna kahvleid ja nuge lauale. Lõpuks sain end vähegi kasulikuna tunda. Õnneks varsti tuli lõunapausi aeg.

Lasagne, mis ei ole lasagne kujuga.. Aga oli IME HEA!!!!!!
Toiduportsjoni suurusest on näha, et Anni oli väga stressis ja halvas tujus...
Kahjuks ei paranenud olukord töö osas ka lõunasöögi ajal. Töötajad ei kandnud meie peale vimma, kuid kliente oli vähe ja saali peal tööd vähe. Nii me veetsimegi suurema osa ajast nõudepesu ruumis söögiriistu poleerides??!!?!

Jah, uskuge või ärge uskuge, aga me poleerisime söögiriistu.
Sest üks lkõunasöögiteenindajatest tegi seda enne ja me ei suutnud paremat tööd endale leida

Ledsime hea peegli, millelt pilti teha
Kui lõpuks poleerimine üle viskas, läks Anni salvrätikuid voltima. Korra võtsin aega ka, et teada saada, mitu salvrätikut minutis voldin: 6tk/min. Kuna tegin seda umbes pool tundi või natuke rohkem, kuni salvrätikud otsa said, siis kiire rehkendus näitab, et voltisin umbes 180 - 200 salvrätikut. 

Ja lõpuks saigi meie piinarikas tööpäev läbi. 

Olime plaaninud minna Liisaga Moro baari, et ka talle seda imelist vaadet näidata, kuid Liisa otsustas siiski hostelisse tulla. Meie alla ei andnud ja läksime 25. korrusele lõõgastuma. Anni võttis kokteili ja tee ning Mirle kokteili, kuid sai port veini ja cappucino. Tee ja cappucino olid meile tasuta, sest "töötame" seal hotellis. 

Wall of Fame

Porn Star Martini ja ebaõnnestunud Brooklyn Bridge

...vaade...
Enne koju minekut hüppasime veel apteegist läbi (sest Annil on kurk valus ja kerge köha) ning Sokosest (suur kaubanduskeskus). 

Et meie päevale veel negatiivsust lisada, olid mingil kummalisel kombel tänavad prügisemad kui varem.
Kahjuks pildile jäi vähese prügiga kõnnitee..
Kui Anni on väga väsinud ja ei jõua enam bussipeatusest hostelisse kõndida...

P.S. Ärge kummaltki meilt küsige tänase päeva kohta lisainfot, sest see siiani väga närvi ajav teema.

P.P.S. Kahjuks peame ka homme ja ülehomme hommikusöögiteeninduses olema, sest Nina ütles, et inimesi tuleb palju. Oleksime olnud nõus minema konverentsi poolele appi.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.