kolmapäev, 15. veebruar 2017

Anni&Mirle 7. praktikapäev (15.02) ehk kus on kreeklane?????

Tänane päev algas Mirle jaoks kell 3:30 ja Annil kell 3:50. Tööl pidime olema kell 5:30. Tänu sellele saime näha kuidas hommikusöögi buffee valmis pannakse. Saime ka ise aidata.. ja pilte teha 😄

Hommikusöögi ajal tööd jagus. Ka nõudepesu poolel, sest kreeklast ikka veel polnud. Kuigi üks kokatädike käis seal natuke nõudepesija tööd tegemas, olime siiski meie Mirlega need peamised puhaste nõude virna panijad ja söögiriistade karpidesse panijad. Rääkimata klaaside ja tasside kastidesse panemisest. 

Peale hommikusööki aitasime klaase laudadele panna. Ja kui leidsime, et enam midagi kasulikku saalis teha pole hakkasime eilsest järgi jäänud salvrätte voltima. 

Sel ajal kui me lõunat sõime, tuli meile Katri külla (Tema on see isik kellele me alati murede korral siin helistada võime). Saime teada, et vähemalt üks superviisoritest on seda meelt, et oleme Mirlega tublid ja töökad (hard working) tüdrukud ning, et meiega ollakse rahul. Oleks meil olnud muresid oleksime saanud neid talle kurta, kuid õnneks on meil Mirlega kõik hästi. 

Pärast lõunasööki oli meil ainult tund aega veel jäänud tööl olla. Peamiselt olime nõudepesumasina juures puhtaid nõusid virnadesse panemas ja söögiriistu karpidesse sorteerimas. Aga vahel kui julgemad olime läksime ka saali peale vaatama, kas saame musti nõusid ära korjata. Ka seda sai tehtud. Viimased 5 minutit tänase tööpäeva juures olid need kõige pikemad.. Aga lõpuks said ka need läbi ja saime pärast toidupoes käiku koju puhkama tulla. 😊

Hommikune kuu säramas pimeduses

Varahommikused tööinimesed 5:02 minevat bussi ootamas

Tühi tänav kell nii u 5:20

Meie töökoht pimeduses värviliselt säramas

Hommikusöögi buffee laud




Vasakul jogurt, mustikad ja puuviljad; Paremal sini- ja valgehallitusjuust

Väiksed piimatünnid

KOOK!!

Mirle poseerimas leivalaua taga

Lemmiktegevus💕

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.