reede, 17. veebruar 2017

Anni&Mirle vaba päev (17.02)

Täna algas päev Anni jaoks juba kell 7:30 (kuigi äratus oli kell 9), sest no ei olnud enam und. Nii ma siis vaikselt hakkasingi tegutsema, et Mirle saaks rahus edasi magada. Panin end vaikslet riidesse ja käisin söömas. Kell 10:03 läks buss. Päevakavas oli käia korra Torni hotellist läbi, et saaks superviisorilt küsida, millal meil konverentsipäev on. (Teisipäeval siis konverentsis kell 7:00 - 15:00)
Pärast seda kündisin veel linna peal ringi (täpsemalt jõekaldal olevatel radadel ja keskväljakul) ja kui enam ei viitsinud üksi olla tulin koju.

Vaade jõele

Mingisugune huvitav skulptuur
Tabalukud sillal
Panoraam keskväljakust
Kunst ei ole kunstist aru saada, kunst on kunstis kunsti näha

Koju tulles leidsin Mirle hommikust söömas. Kell oli kuskil 12 läbi. Mirle tegi mulle megahea krõbeda praemuna (Aitäh kallikene 💛) 

Kuna Mirle tahtis ka linna minna, siis läksimegi veidike enne kella 3 bussile. Käisime Koskikeskuses (seekord oli Mirle see põhiline šoppaja ja nagu Tokkmannis tuli välja, siis mina olin üldse oma rahakoti koju unustanud 😁). Pärast seda jalutasime veel raudteejaamas asuvasse apteeki ning pähkli jms poodi. Kuna bussini oli veel palju aega, otsustasime minna Munkki Kahvilasse munkkisid sööma (need on need imehead sõõrikud kardemoniga ja suhkrukihiga). 


Nüüd oleme kodus ja mõne tunni pärast peabki juba magama ka minema. Homme siiski ju tööpäev 😊

Sellega lõpetangi tänase postituse ja soovin teile ilusat nädalavahetust 😊

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.