neljapäev, 9. veebruar 2017

3. praktikapäev; Liisa ja Katja (09.02.17)

Hyvää yötä! Kello on 01:09 ja minä en nuku viel.
Nagu alati, alustasime tööpäevaga hommikul kell 07:00. Aitasin koristada nõudepesuruumi eelmisest päevast järele jäänud nõudest puhtaks. Katja koristas restoranis laualt määrdunud nõusid.

Kuna rahvast oli vähe, möödus päev enamjaolt koristamise ja küürimisega.
Olen inimene, kellele ei meeldi niisama paigal püsida, sain juurde lisaülesande-teha lauakate baariossa näidise põhjal, sest otsustati, et pannakse restoran väheste külastajate pärast kinni ning üksikud saavad einestada seekord siis seal.

Pärast lauakatte paneku lõpetamist saime Katjaga ülesande puhastada lappide ja feerise veega ära terve restorani toolid. Võin arvus eksida, aga ~500 võis neid kokku olla küll. Kõige viimane ülesanne oli meil täita laual olevad pooleldi tühjad pipra-ja soolatoosid. Loomulikult saime ikka vahepeal juua teed, süüa hommikust ja hiljem lõunat.

Teise päeva osa veetsime koos õpetaja Katri (loodan, et nimed õiged) ja 3 soome õpilasega ( 2 tyttöa ja yksi poika) Tampere regiooni suurimal Näsijärvel (pinta-ala 256,1km2).

Samal ajal kui kõik me tüdrukud uisutasime, grillisid õpetaja ja poiss (Samu? Sami?) maissia, makkaraa, vaahtokarkkeja ja niin edelleen. Kõrvale jõime lämmitä (?) kaakaota/ lämmitä mehua. Pärast korjasime prügi kokku ning saime õpilastega Keskustori bussipeatusse, et sõita tagasi hubasesse Ahlmani hostelisse. Oli hyvin ihana päivä!
Anteeksi, minä puhun viel vähän suomea, mutta yritän kiristää.

GOOGLE TÕLGE ON NII HEA, KUI ÖÖSEL UNEST TÜHI PEA!

NB! Lisan pildid homme, telefoniga natuke ebamugav. On aeg magama ka minna, pool viis äratus. ;) Head lugemist!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.